Reviews


Bram en Sabine – trouwcadeau

“Raffaella heeft het talent om meteen een vertrouwd en veilig gevoel te creëren waardoor we woorden hebben uitgesproken die wij normaal nooit concreet naar elkaar zouden benoemen. Dit kwam door haar positieve vraagstellingen en open luisterhouding. Het resulteerde in een waardevol gesprek, dat daarnaast ook een blijvende herinnering op papier is geworden.”

Ellis en Tjebbe – trouwcadeau

“Ons interview met Raffaella was een prachtig cadeau in allerlei opzichten. Doordat je echt even tijd neemt voor elkaar en het beantwoorden van haar vragen, sta je samen heel bewust stil bij het waarom van je relatie. In alle hectiek van het dagelijks leven doe je dat eigenlijk nooit. Terwijl het zo fijn is om van elkaar te horen waarom je bij elkaar bent, wat je waardeert in elkaar. Het interview zelf is dus al een waardevol kado op zich, nog los van de tastbare herinnering die ze maakt.”

Wouter – Gangmakerij en de Plek

“Raffaella heeft mij geïnterviewd voor de websites van De Plek en de Gangmakerij waarbij zij heeft laten zien heel bijzonder te zijn. Door niet de alledaagse vragen stellen, wist zij mij op gevoelsniveau te raken. “Waar ga jij van stralen?” vroeg zij me. Daardoor besefte ik dat de aandacht voor de kleine dingen in het leven mij heel veel doen, zoals een hommeltje in de tuin. Een gevoel waar ik niet zo bij stilsta, laat staan delen met iemand die ik niet ken. Raffaella weet heel snel een veilige sfeer neer te zetten waardoor ruimte en tijd stil lijken te staan en alles gezegd kan worden.”

Raf-272